W890i

Jo just det! Jag måste ju berätta hur det gick för mig med min mobil. Jag blev ju av med min mobiltelefon för några veckor sedan på 80's. Duktig som jag var så tog jag kontakt med mitt försäkringsbolag på direkten och skickade in alla papper på mobilen och min polisanmälan. Grejen var att det dröjde en evighet tills jag äntligen fick svar och kunde gå och hämta ut en likadan mobiltelefon (trodde jag) mot att jag betalade en självrisk på 1500 kr i butiken.
     Men med min vanliga otur så fanns inte min mobil i lager hos onoff så killen i kassan erbjöd mig att få välja mellan några andra, liknande modeller.
     Det hela slutade med att jag fick gå hem med den här:


 
- vilket kändes som en riktigt bra deal tycker jag! Jag fick även med ett minneskort på 2GB och ett par helschyssta hörlurar. Slutet gott, allting gott hoppas jag. Än så länge har jag haft mobilen i en vecka ungefär och hittills är jag helnöjd faktiskt.  

MKO ♣


REVOLUTION

Asså liksom typ checka nya designen på bloggen bara.

JAG BLIR SÅ GLAD.

Tänk att något kan vara så fint.

on est vendredi, non?

Idag har jag gjort mycket roligt.
Har plaskat runt i alla vattenpölar i stallet med mammas för stora gummistövlar.
Har stått i ridhuset och tömkört en glad Paris tills jag blev helt snurrig i huvet. 
Har ätit godaste äppelkakan.
Har lyckats få träningsvärk i händerna.
Och har haft seriösa planer på att låna en pumpadräkt av Melker till ikväll.


VCB


NÄEEJ

Oh my god. High School Musical 3 ligger etta på sf's topplista denna vecka... Alltså jag finner inga ord, vart är vår värld på väg om inte utför en lång, brant nedförsbacke?

Kära lilla bloggen,


ibland får jag lite dåligt samvete för att jag inte har skrivit på ett tag. Tänk att allting alltid ska behöva gå i perioder. Jag skulle vilja ha lite stabilitet i livet. Susanna och hennes statiska liv.
     Det är precis som när man var liten och inte hade lekt med sin tamagochi på ett bra tag. Fast än till och med jag var smart nog att förstå att den lilla hunden i apparaten inte hade riktiga känslor och egentligen inte ens existerade mer än som några programerade datakoder (okej så långt tänkte jag kanske inte på den tiden men i alla fall), så fick jag nästan lite ont i hjärtat av att tänka på att hunden nog undrade vart jag hade tagit vägen. Jag föreställde mig att han satt där inne i den lilla lådan, alldeles ensam med tystnaden och mörkret som enda sällskap och bara undrade vart matte egentligen hade tagit vägen, varför ingen längre ville leka med honom. Var det någonting han gjort? Någonting som matte hade ogillat? Hade hon slutat att älskat honom och hittat en ny tamagochi att leka med? Sedan lovar han sig själv att alltid göra sitt yttersta och lite till för att matte ska tycka om honom, bara hon kommer tillbaka...
     Dessa tankegångar gjorde att jag lekte med tamagochin och kastade tärningar och rullade bollar en hel dag så att jag kunde känna att hunden blev glad igen och att mitt eget hjärta inte längre var så tungt av dåligt samvete.
     Lite samma grej är det med mitt bloggande...

Men det konstiga, ja rent ut sagt mest förvirrande, är att när jag väl fått ett inlägg publicerat så dröjer det inte länge innan jag känner suget av att skriva något fyndigt igen.

     Idag är det torsdag och höstlov. Det är så mörkt och grått ute att jag har svårt att skilja på om det är natt eller dag. Kanske är det något mellanting.  

     Jag har funderat på en sak under en lång tid och jag har äntligen kommit fram till att mina misstankar verkligen stämmer! Så här är det:
När det är någonting går bra och man går runt och känner sig lycklig, då måste automatiskt något annat gå dåligt så att det kompenserar upp lyckokänslorna. Människan kan ju inte gå runt och vara lycklig! Hah, hur skulle då världen se ut!? Så när det är någonting som gör dig sprudlande glad, watch out, jag lovar att du snart kommer hitta någonting som snabbt tar ner dig på jorden igen. För det är liksom inte menat att man ska få vara för glad.

     Horoskop är någonting som jag alltid fnyst och skrattat nedlåtande över. Vad är det för trams det där? Men  nu har jag kommit till insikt i att det i alla fall är en sak som de har förstått. Vissa horoskop använder sig av ett system där de sätter betyg i t.ex. kärlek, pengar och karriär. Får du en femma i kärlek kan du räkna med att något storartat kommer ske och får du en etta, ja då kan ju lika gärna dumpa killen med en gång för du vet att det aldrig kommer funka. Ja ni vet säkert hur poängsystemet fungerar. Alltså grejen är att horoskopen verkligen har fattat det där med att det inte kan gå topp på två områden samtidigt. Du måste välja en sak som allt känns bra i och då får du helt enkelt ta smällen att något annat känns piss. För har ni någongång sett ett horoskop som har femmor i både kärlek, pengar och karriär? Nej jag tänkte väl det. Så därför har jag bestämt mig för att poängsystemen är någonting som horoskopen borde satsa på, det skulle göra så att fler människor såg livets mörka mönster. 

one minute I held the key

Imorgon är det lov lov lov lov! :)
Allt är bara så bra! Det är loooooooov! Looooooov! Förstår ni? Lycka! Lov! Dahli Lama!
      Jag fick försäkringspapperna på min mobil igår också. Så imorn kan jag antagligen hämta en likadan som den jag blev av med, om jag betalar en självrisk på en och en halv köttiga laxar...
 

Jag satt just och åt världens godaste mandariner.

Då slår mig tanken att hey - DOM KANSKE ÄR GENMODIFIERADE.

 Är det etiskt rätt att äta så här goda mandariner i så fall, egentligen?

Kerstin byter sida?

Jag överlevde matten idag, men det ver inte med så stor marginal...

Jag tror seriöst att jag har utvecklat konsentrationssvårigheter som uppkommer då en mattebok slås upp framför näsan på mig. Plötslig blir allt annat jätteintressant, allt utom matteboken. Det är nästan som att en ny värld öppnar sig framför mina ögon och jag kan riktigt känna suget efter att få klättra lite på väggarna. (Bara liiiiiite...)
     Aja, Kerran såg i alla fall våra trötta uppgivna blickar efter halvtid och bestämde sig får att göra något riktigt sneaky (nästintill radikalt!) dagen till ära. Vi smög alla ner till lärarrummet, en efter en, i samlad trupp gick vi ner för trapporna. Kerran tog sig in i rummet där kaffemaskinen finns, kollade att kusten var klar och så började vi smuggla muggar. En efter en. Så, helt plötsligt var muggarna slut. Vi bestämde oss för att göra en paus och låta någon annan fylla på muggarna under tiden som vi räknade några uppgifter. Sedan kunde smugglingen börjas på nytt. Det va nog anledningen till att jag överlevde. Kaffe.

djupa dalar

Mmm, kul att min mattelärare bokat upp imorgon eftermiddag för matte fram till halv fem. Jag trodde vi skulle få gå en skön halvdag imorn, så det kom ju som en glad överraskning! :)


HJÄLP !

Jag tror jag har vänt på dygnet.

då dagarna försvinner, vad finns kvar om inte tid

Alltså, tänk om det ska vara så här hela livet.

Att all tid bara försvinner och det enda du kan göra är att prioritera och sen göra det som är viktigast.

Jag har alltid tidsbrist i allt jag gör. Jag har alltid saker som ligger och gnager mig i bakhuvudet och som jag vet att jag bara måste ta tag i för att det annars aldrig kommer bli gjort. Jag har en förmåga att alltid välja det jag tycker är roligast före det som vore mest förnuftigt att göra. Men det var nog ett bra tag sedan jag kände mig som en förnuftig människa, så jag kan lika gärna leva ut den nya imagen till fullo. Men mitt i all stress och all press så mår jag ändå så jäkla bra just nu. Och det är en känsla som är värdefullare än mycket. Jag trivs med livet och med människorna runt omkring mig. Självklart finns det massor av saker som man skulle vilja var annorlunda. Men det är liksom oviktiga saker när man ser på det med rätt öga. Matriella saker som innerst inne inte skulle göra skillnad.
Oj vad djupt det blev.

RSS 2.0