Snart är det Valborg

Snart spelar Lasse på Nalen.



Det blir twist and shout, Valborg and vodkor. Och så HAJEN, biensûr !


kizzzimizzz@

Heeey hoe alla mina söta små festisar och alla andra kultingar (hihi grisisar e så söööta, ät dom inte!!!!!). I'm a festis o jag antar att ni e de oxå för de är bara festisar och koooOOola människor och KATTER som läser min lilla bloggis (a). ALLA SOM ÄR NÅT GÖR. Såååååklart! :D:D 

I förrgår hände ngt ql ql QL!! Jag fyllde åris och det va mina sweeeeeet 19 som skulle firas. Birthday, mothafuckers. Jag va så mycket festis att jag försov mig till IR-provet som jag taggat för jäääättelääääänge. Men va gör väl det liksom! Hur ofta fyller man 19 år liksom? Asså ba typ en gång jöh, haha JAG DÖR. aldrig mer kommer jag fylla 19, meh nästa gång blire 20 så det blir najsi det me för då kan jag köpa ut vodkor till alla minderåriga nästa valborg. Perfekt, jag ska bli den tjejen som man själv alltid önskat man hade när man va fjorton och tänkte JAG VILL GÅ PÅ RÄÄÄÄJV. Nu behöver ingen aldrig nånsin mer tänka såå wooohooooo!! E jag inte bara för pro, I'm so over u! bäääst bääst fest fest. lalalalaaaa.

Sen ere jöh typ som freeeeedag idag för imorn ska vi ba typ samla pengar till massa barnsoldater i typ Afganizzzztanish så det blir sooooftish. Jag ska typ baka fetaste bullarna med dubbelt så mycket smör o socker (sugar baby sugar!) så att alla små barnen blir fetizar i afganiztan, jag har typ nån bild av att alla e fett smala dära. Så det skulle dom behöva hihihi..  Mihi kanske äter en bulle själv oxå för  o kolla liksom om de e tillräkligt feta (a). Sen ska jag skriva till kate moss (har hennes nr call me hint hint) o säga att de typ e fett många barn som e för smala som typ bah jag vill se ut som duuuu. och alla killar typ då ska jag va pete yeah fuck ya all! så börjar de typ knarka o såå. :'(:'( 

Sen ska jag typ liksom på skiiiivis både idag och imorn (like a record=skiva u know) o vi ska va på helene's krooog (the place to beeeeee) både idag o imorn. Så dom kommer typ ba heeeeeej de e ni som drog igång all fekke igår komsi komsiiii freee alcohol for everyone sen på fredan :D:D  
Jag ville bah va typ snyggish för ja palla inte klä ut mej till nåt (oooorka alla teman de e jobbigt jöööh), enklaste e o va snygg som ja typ e 4-evah så jag tänkte typ komma lite pimpad ba med extra push-up och sån där grej på läpparna som gör att de svullnar upp så man blir sexiiii och alla killar ba mmmhhmm (kommer inte ihåg va de heter, typ 299 kr åhléns city - fett vääärt lovely).



Men nu tänkte ja sen att ååh va tråkigt alla vet att ja e sexy hoe så ja ska typ va franskyska eller nåt skitsnyggt som ingen annan e. UNIQUE... rawr! Få se. Ska nog köpa en baguette som jag kan ha för de e fraaaaaance liksom de vet alla. Miiihih.
Sen imorn så ere tema svart å vit så jag ska typ ha svarta kläder. eller vita iofs. nä jag tror svart det e classic o mer seeeeexy. vit e liksom såhär "hej jag e en liten flicka 15 jordsnurr man ba men snäääälla, chilla litet barn du kommer växa upp. Det kallas tålamod in ya fejs". heheh. Hoppas de blir spårat e alltid lika ql å se när typ folk bah säger saker som e lite knaaaas o sen typ hihihihii skrattar så dom inte kan sluta. JAG DÖR. hoppas vi inte e dom snyggaste o co000olaste de skulle va lite jobbigt man orkar inte sånt jämt. de e faktiskt inte som å dansa på rosor, ni vet rosor har taggar (hallååååå). mihihihi aja living faaaaarligt rawr.
nä men typ peace out, ciao fekke feeeeeekke nu ska jag va KATT. elleh ja e alltid katt ni fattar mihiii PÖZZZZZ


Alla som inte orkar läsa är förlåtna

Okej, dags för en ny vändning. Kanske dags att ge mig själv en ny image. Ta bort allt det dryga, de korta svaren och framförallt - är det sant att jag ständigt är arg (det kan ju verka så här i bloggen)?


Nej!
 

Fast samtidigt så tycker jag det är jävligt skönt att vara arg. Så där så att man tänker "WOW! Är det verkligen jag som är så här arg? Inte visste jag att jag kunde bli så arg! Tack alla hormoner! Fan vad glad jag blir!" Och så är man plötsligt glad istället för att vara arg. Men kanske är det därför jag vill vara arg, för att bli glad? Eller så blir jag arg för att bli glad för att undvika att bli ledsen?


Vet inte.


I lördags hade jag en sån där dag då jag var ledsen. Det är inget man väljer (till skillnad från ibland när jag blir arg). Kanske kom det sig av att jag inte hade sovit natten till lördag, någonting, och därefter blivit inskyfflad i bilen för att åka 54 mil från civilisationen.


54 mil norr ut. På något sätt klingar det värre när det är just norr ut. Men jag sov i bilen, väcktes av glada frågor som "Lever du där bak i bilen?". Svarade lika glatt att "Det var väl en oerhört onödig fråga att behöva väcka mig för att ställa." Tänkte något ännu drygare som aldrig blev sagt och somnade 30 sekunder senare om. Jag drömde om saker som att folk var arga på mig och jag kunde för mitt liv inte förstå vad jag hade gjort för att orsaka denna våg av arghet som så oförutsägbart kom emot mig. Sedan vaknade jag och framsätesplats 1 svarar på frågan om när vi är framme - "12.50". Jag konstaterar att det är en evighet kvar, känner hur jag inte kommer kunna somna om och bestämmer mig för att bli ledsen och arg och dyster och allt sånt på en och samma gång. Allt på grund av det faktum att det faktiskt är en evighet kvar, tänkte jag.


En halv evighet senare när klockan är 12.05 ser jag Björnrikes skidbackar från vägen och blir ännu mer dyster. Det visar sig att min pappa inte ville verka för optimistisk över tiden när vi skulle vara framme så han la till (vad han trodde var) en halvtimme för att inte göra mig besviken (ett fenomen som grundar sig i hans barndom). Det enda han ville var att gardera sig mot ännu mera dryghet från min sida, men tänk vad fel det slog. Då hade jag alltså varit "ledsen, arg och dyster och allt sånt där" helt i onödan. Den händelsen gav mig därmed en ny anledning att bli "ledsen, arg och dyster och allt sånt där".


Men det var egentligen inte förrän framåt kvällen som jag började förstå att jag hade en ledsen-dag och inte en arg-dag. Det var nämligen då jag började bli rejält ledsen över saker som jag hade vetat om i åratal och som jag ju hade kunnat vara ledsen över vid andra tillfällen för att sedan låta det passera som man gör med händelser man blir ledsen över. Jag började tänka på vad sjutton jag ska bli när jag blir stor, hur i hela friden jag hade kunnat glömma att anmäla mig till högskoleprovet, hur min pension skulle komma att påverkas av mitt år i Frankrike, hur mina betyg inte kommer räcka till utbildningar med antagningen 20,0 (som antagligen kommer få 22,5 lagom tills det blir dags för mig att söka), hur det egentligen inte spelar någon roll över huvud taget för jag vet ju inte ens VAD jag vill söka, hur mörkt det ser ut för mig att kunna få ett sommarjobb, finanskrisen, Dawit Isaak, mitt senaste matteprov, hur gammal Bella ser ut mot koskinnet på golvet och sen drogs allt upp på något sätt (typ som i en tromb!).


Helt plötsligt kom jag att tänka på mormor och morfar. Bara tanken på två personer som jag saknar så pass mycket gjorde mig gråtfärdig och jag grät redan här några tårar. Sedan kom jag att tänka på att det är påsk och jag mindes att vi alltid brukade fira påsk tillsammans med mormor och morfar när de fortfarande var i livet. Så kom jag att tänka på när mormor berättade att hon aldrig fått ett påskägg i hela sitt liv och hur jag sprang iväg och letade igenom källaren efter ett gammalt påskägg som jag säkert hade fått påsken innan och fyllde det med godis från mitt eget påskägg och gav till mormor som blev alldeles rörd. Och sen kom jag ihåg när morfar och jag alltid spelade svälta räv med varandra, det var antagligen det kortspel som han ansåg var minst komplicerat för en 9-åring att klara av, men ändå så kunde vi sitta i timmar och försöka få den andre att svälta. Jag minns aldrig vem som vann, det var på ett sätt oväsentligt, men någon gång tog spelet i alla fall slut och då brukade jag fråga om morfars alla äventyr på sjön. Alltså, min morfar var sjörövare när han var ung. På riktigt. Med massor av tatueringar men utan ring i örat.


Och sen kom jag att tänka på när mormor berättade om hur hon inte fick säga "du" till morfars mamma som kom från en finare familj än mormors. Så mormor var tvungen att säga "tant" till sin egen svärmor. Ja, och så grät jag lite till över det också. Och sen kom jag att tänka på min första hund som var en svart mellanpudel och hette Tim. Han var ett år äldre än jag och vi växte upp tillsammans. Han var den knäppaste hund man kan tänka sig vissa gånger, men den snällaste som fanns och han brukade vakta min barnvagn så att ingen av världens alla dumma kom och kidnappade hans lillmatte. Och när jag ändå var inne på Tim och temat djur så drogs tankarna ohjälpbart till min hjälte Attis. Den finaste fuxen jag någonsin skådat, egentligen hette han Atatürk, ja jag hoppas för er att det ringer en klocka. Men han var i vilket fall som helst den klokaste häst jag någonsin träffat och tagit hand om.

Ja och så grät jag lite över att min hjälte inte finns kvar, utan är någonstans i hästhimlen. (Eller han har nog tagit över som enväldig morotshärskare däruppe.) Sedan kunde jag inte komma på så många fler saker att vara ledsen över just då och det hela började kännas lite smålöjligt ärlig talat.


Jag slutade helt enkelt att gråta och, typ, gjorde ingenting. Egentligen tycker jag det är skitjobbigt när folk gråter. Man blir så trött på sådana människor. Det är nästan så att man blir lite arg när sånt händer.


IMORGON ÄR EN STOR OCH FIN DAG SOM KRÄVER ATT JAG RÄKNAR MATTE NU. HAHAAA LUUUURAD!

Lovar du att vara ärlig? Nej

Du heter: Susanna (mellannamn) Sköld

Smeknamn:  Lystrar till de flesta skällsorden faktiskt. Inte för att jag tar åt mig eller så. Jag bara lystrar, stannar upp och tänker.

Låt som när du är ledsen sörjer till?: Jag sörjer inte när jag är ledsen och om jag någon gång av någon anledning skulle få för mig att göra det skulle jag verkligen inte lyssna på en låt. Verkligen INTE. Sörjer gör man i tystnad och ensamhet. Annars sörjer man inte alls. (Du glömde ett "du" efter som.)

Vad tror folk om dig?: En gång fick nån för sig att jag är smart!

Stämmer det?:

Vad får du oftast komplimanger för?: Onyttiga bakverk. Och en gång sa en kvinna som satt i rullstol och väntade på toaletten inne på Dovas att jag hade fina ben. 
Vad säger du för att imponera på någon?: MATCAFÉ?

Hur imponerar man på dig?: Man svarar på tilltal.

Brukar du skratta för dig själv?: Hah. Menkomigen.

Var bor du?: Öl.

Trivs du där?: Nä. I don't do trivsel.

Äger du några converse: Storlek 37 fast för stora och så tror jag att hälen är lägre än tån, tyvärr.

Sprit, cider, vin eller öl: Ja.

Brukar du bli för full: Knappast.

Vad har du för mobil operatör: Hej kompis. (Du sär skrev.)

Är du allergisk mot något: Blodpudding. Jag tål inte kombinationen blod och mjöl.

Har du haft sex idag: I don't do sex.

Hur svarar du i mobilen: Vad vill du? Men kom då!

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Jag är ju här och väntar på dig.

Antal timmar sömn inatt: Vet inte.

Sov du ensam: Ja.

Brukar du komma i tid: On peut si on veut.

När mår du bra: När jag läser Buster och Fantomen och någon landar på månen.

När blev du fotad senast: Va med på film idag. 4 gånger! Räknas det?

Hur känner du dig nu: Jag vill ha blå! Hej då!

Vanligaste färg på dina kläder: Black and light black
Vad tycker du om fötter: Har nån nånsin brytt sig?

Vad saknar du: MATCAFÉ 

När brukar du oftast gå och lägga dig: JAG GÅR OCH LÄGGER MIG NÄR JAG VILL. INGEN SKA SÄGA ÅT MIG NÄR JAG SKA SOVA.

Är du blyg?: (Hihi)

Sysslar du med någon idrott: Intervallträning varje morgon sängen-badrummet-köket-bussen

Vill du hellre ha mail än brev: Idiotfråga.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: I uttrycket "Kärlek vid första ögonkastet" borde ordet "kärlek" bytas ut. 

Har du spytt offentligt: Aa, det va rätt många som kom faktiskt. Kolla event på facebook. 

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Åh får man va båda?
Är du nöjd med ditt liv: Mitt liv...  Eller okejdåå, jag är nöjd med mitt liv. 

Vad gör du i morgon: Skriver matteprov, dödar nån, det vanliga. 

Vad är det värsta du vet?: Alla människor som börjar på K och inte redan är döda. 

Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: Alla kändisar. Alla borde va som, ni vet, kändisarna... Åhhh...

Vad längtar du till?: FRAAAAAAAAAAAANCE

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Men klart jag har, mina vänner - dina vänner - fina vänner!

Vad använder du för shampoo?: Kör diskmedel. Finare glans.

Vad är det finaste du fått?: Tsssss.... kan jag ju inte säga här ju! HERREGUD.

En speciell dag du minns: Dagen jag föddes. 21 april 1990. Och julafton -92.

Hur gammal är du: Snart gammal. Snart 19. Sen snart 20. (Sen 21.)

Tycker du om någon just nu: Hela världen är så underbar!

Du samlar på: Har glömt. Det va nåt.

Gröna eller röda äppeln: Alla äpplen är fina äpplen.

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Unviker samtal just då. Jag sätter på en låt och sörjer istället.

Gillar du golf: Nä.

Vilken tid gick du upp idag: Halv sju. Jag vaknade av min mobil som ändrar språk till tyska varje gång jag ska stänga av larmet på morgonen.

Har du sovit i din egna säng inatt: Jag har sovit i min säng.

Har du strumpor på dig nu: Öh.. ja.

Är det okej att gråta: Man får gråta.
När grät du senast: Man får gråta.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Flytta Från Öl.

Bär du glasögon eller linser: Nej.

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Ja, annars kan man dö.

När går du upp ur sängen en helgmorgon?:  Lite efter att jag har vaknat.

Har du piercing: Tssssssssssssss.... Ehm... Nä.

Vill du gifta dig: Svår fråga.

Vill du ha barn: Jag vill ha blå.

Solar du ofta: Det finns ingen sol. Solen är död.

Är du bra på att laga mat: MAIS OUI !

Är du flygrädd: Nej det är flygplanen som ska va rädda.

Hur vig är du: JÄVLIGT vig.

Är du musikalisk?: Nä.

Vad dricker du helst när du är törstig: VADJAGKANFÅ.

Vilken är din favoritglass: Åh glass! Alla glassar! Nästan alla glassar!

Tror du på ett liv efter döden: Nej. Då är man ju död.

Tycker du om sushi: Sådär.

Vad äter du helst när du ser på film: Sushi. HAHA! Lurad!

Bor dina föräldrar tillsammans: Ja.

Har du tandläkarskräck: Nä.

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Jag är bara människa.

Vilken ögonfärg har du: Jag vill ha blå! Hejdå!

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja. Men alltså jag somnar ganska lätt också.

Hur ofta tränar/motionerar du: Har jag redan svarat på.

cLiFfHaNgEr


comedown.




Jahapp. Så var det prov i Matematik D imorgon. Och på fredag.
Kan bli årets absolut störta grej, hittills. 
Efter Trädgårdsmässan.
Jag ligger X antal sidor efter i matte, men jag tänker inte ställa upp någon ekvation för hur det kommer gå.
Inga prognoser.
Jag tycker inte om att spekulera i saker. I don't do speculation.

Fuck off then.

RSS 2.0