Brev från KTH

Jag har fått brev från KTH angående forskarskolan i Karlskoga som jag kommer att delta i nu i sommar. I brevet står (med fet stil) "ta med träningskläder, oömma träningskläder och badkläder". VEM FAN TRÄNAR I ÖMMA TRÄNINGSKLÄD OCH VARFÖR SKA VI TA MED BÅDE TRÄNINGSKLÄDER OCH OÖMMA TRÄNINGSKLÄDER?! VA? Jag lovar att det egentligen är ett fat-camp och att de ska utföra något sorts experiment för att se hur mycket de kan pressa oss. Fysiskt. 

Lite längre ner står det även (i parentes) att "labbrockar och glasögon behöver ni inte ta med er". SOM ATT VI SKULLE HA NÅGOT SÅDANT HEMMA ÖVERHUVUDTAGET? SOM ATT JAG STÅR OCH LABBAR VARJE HELG VA!? NÄÄJ.

Ja ja. Vi får mat iaf. Och en handduk och lakarn. Så det blir nog rätt spårat ändå. Vi kan linda in oss i lakarnen och sätta handdukarna på huvudet som en turban och springa runt och ha matkrig. Det kan vi göra. Eller så kan vi bada i mat och torka oss med handduken efteråt. Det är också en möjlighet. Fekke fekke SPÅÅÅÅRA!!  

VAGNEN

Jag hittade vagnen. Den låg bortglömd längst in i en garderob i källaren. Nu står han i mitt rum. Han är den finaste vagn mina ögon någonsin skådat och han är säkerligen kapabel till att bära en hel del flak på sina robusta hjul. Handtaget är nog bland det finaste. Det går att fälla både ut och ihop. Så att man slipper böja sig ner när man ska dra vagnen och slipper ha ett stort och långt hantag i vägen när man inte ska det. (Dra den alltså.) 
Om ni har riktig tur kanske jag slänger in en bild på vagnen lite senare. Då ska ni allt få se! Håll er uppdaterade för att ingenting missa! 

Draghjelp

Just det! Jag ska leta upp en vagn. En flakvagn. Det ska jag göra nu.

Åt helvete med mitt intellekt

Jag har blivit dum i huvudet av några dagars sommarlov. Jag kan inte räkna ut att 140 delat på två blir 70. Jag tror att det blir 75. Dessutom gör jag grova felstavningar på mina ytterst viktiga Facebook-uppdateringar. Vad ska man göra när man känner att man inte längre kan leverera det som krävs av en? Va? Vad ska man göra sa jag!?!?

Att sova

Måndag - en ganska bra dag! 

Idag är en dålig dag

På flera sätt.

Woooow

Jag lyckades laga knappen på tangentbordet till min bärbara dator som jag damsög bort för några veckor sen. Fy fan vad jag är bra!

Aaaaaah

Konserten var topp! Skön uppslutning i Kungsan, verkligen, men vad gjorde väl det när Lasse var där. Hrm.. ja sen blev det bärs. Mycket bärs. Lasse blev nekad på Treat så vi tågade till Retro. Gamla fina retro. Och Kenzo var nykter en hel kväll!

Just det, imorgon är det midsommar. Jag läste någonstans att om man däckar naken i daggen på midsommarafton så... jag kommer inte ihåg vad som skulle hända men det var något bra. Typ att man skulle ha hälsan i behåll fram till nästa midsommar. Värt att testa. 

LAAAAASSE LINDH

Lasse i kungsan! Lasse i kungsan! Lasse i kungsan! ALLA TILL KUNGSAN!

Sommar

Idag är vädret sommar. Jag käkar glass.

för alla som undrar

Jag är jättejättetrött. Så trött att jag är för trött för att vara trött. Jag orkar inte. 
Idag har jag flyttat lite typ. Eller mitt hem nummer två (där jag bor när jag inte bor hemma) har flyttat. 
Annars har det hänt lite andra sakar sen sist (faktiskt):
Jag har tagit studenten på låtsas, jag har åkt flak och varit på mottagningar (den ena roligare än den andra var tråkig), Paris har tappat en sko, Corpen har lastats hem från Flyinge, jag har misslyckats med att dygna, jag har hängt på Stockholms sunkhak en hel del, jag har gjort bort mig på Dovas (eller visserligen så var det inte så farligt, bara lite pinsamt i efterhand men det är inte SOM OM JAG BRYR MIG), jag har lidit på en skolavslutning, jag har åkt massor massor MASSOR av buss (jag undrar hur många dygn av mitt liv som jag kommer ha tillbringat på 177an innan jag dör), volontärat/hängt på Where the action is, gått på Where the action is, regnat bort på Where the action is, blivit utslängd (pinsamt många gånger) från värdshuset på Where det action is, missat typ alla konserter på Where the action is, tyckt att det var helt okej ändå på Where the action is, blivit arg 7 gånger fler än jag har blivit ledsen och blivit 17 gånger mer ledsen än jag blev arg när jag blev ledsen och blivit ledsen 7 gånger färre än jag blivit arg (äh det där blev konstigt, jag menar bara att jag har blivit arg fler gånger och ledsen färre gånger men mer ledsen än arg när jag väl blev ledsen. Eller arg). Dessutom har jag gjort alla andra saker som att sova, borstat tänderna och blivit full och gått på räääÄAAAjv och tagit det lunch och liksom BARA. Det är ju trots allt sommarlov även om det inte har gått upp för mig än. Än så läge är det typ långhelg, som mest. Sho på er. 

död blogg

Jag börjar märka att jag uppdaterar dåligt när jag själv går in på min egen blogg och undrar varför det aldrig kommer nya inlägg...

RSS 2.0