00.00

Idag var det sol.
 Det var nästan så att andmaten fick för sig att sätta fronder.

en såndär liten incident bara. inga konstigheter.

En bra grej med blogg.se är att ibland när man skriver ett inlägg som man sen väljer att stänga ner så brukar det sparas i arkivet som ett utkast. Jag såg precis ett utkast utan rubrik som såg lite mystiskt ut. I mitt arkiv! Det skrevs klockan halv 4 på natten för ett tag sen, men av någon anledning (tack gud!) så blev det aldrig publicerat.
     Jag skrattade lite nervöst när jag läste det, fast inlägget var nog mer förvirrande än roligt. Egentligen. Och sen tänkte jag att jag alltid blir så knäpp när jag ska låta smart. Taggig och knäpp. Hädanefter ska jag sluta med sådana dumheter! (I alla fall om klockan är halv 4 på natten.)

väderindikatorväderindikator

Efter regn kommer solsken. Men det kan ju regna typ jättelänge och sen kommer det sol några dagar och efter solen så vet man att det någon gång (säkerligen inom en snar framtid) kommer komma ännu mera regn.
   Men alltså vad är ett solsken egentligen? kan det räcka med att några strålar letar sig fram mellan två moln som precis råkat komma ifrån varandra? för att det ska räknas som ett solsken menar jag.
     Och hur blir det egentligen med solregn? Hur ska man ta med det i det stora hela?
Jag lever i ständigt solregn, men sedan så regnar det mer än vad solen lyser ett tag och då blir det ju inga regnbågar! :(

RSS 2.0