jag visste det, gjorde jag.

Jag är för förutseende för mitt eget bästa.
Skrev jag inte att livet skulle dala frammåt kvällen igår?
Skrev jag inte att eftersom jag var så glad så skulle något hemskt hända?

Jo, det var just vad jag skrev!!! Och ooooooh så rätt jag hade!
Gårdagskvällen slutade i katastrof, räddades sent om sider upp en smula av lite bilåkande, och sedan blev morgonen på ett ungefär lika katastrofartad.
Tur att jag är jättebra på att spela bowling och vara bilradio. En himla tur, faktiskt.

Idag var en fin dag.

Idag var en fin dag. En "jag vänder mig aldrig om"-dag. En gladdag. En dag när solen aldrig går ner. En dag som ingen annan. En dag som sannorlikt kommer sluta lite fel. (För när något börjar extra bra finns det bara en väg att gå vidare, en väg ner. Men det kan dröja lite om man har tur och blundar så fort magen gör ont.)

Idag har jag pussat i en livstid på Paris. Hon har gått igenom en extreme makeover eller ätit pepparkakor hela julen för hon har blivit jättejättesnäll! När jag pussat klart så red jag bland tre andra vilddjur till hästar i ridhuset och Paris (3,5) va mognare än alla tillsammans.

"That's my pony!" skrek jag och Paris svarade "iiiiiiiihhiiiiiiiiahhh" vilket är detsamma som "det är klart jag är och vi äger hela världen och nu ska min blöta mule kyssa din axel!" Sedan fick jag massa blöta pussar och så levde vi lyckliga hela lördagen. Hon i hage nr 3 och jag... på mitt håll. 

Jag var så glad när jag kom hem att jag sprang in i mitt rum och letade fram lösningshäftet till matte D! Matte D är slutet på all matte (för matte E är icke till för de som kommer långt med att vara låtsas-smarta) därför känns det som att slutet nu har börjat, det här är början på slutet. Jag är jätteredo att köra igenom slutet skitfort och sen ska jag göra en lägereld av allt som har med matte att göra och som brinner bra på bål. Då kommer hela jorden bli varm (tänk förbränning -> växthuseffekt). Dessvärre tordes inte mina fingrar mer än öppna lösningshäftet, men medmänniskor, ni skola icke misströsta för varje litet steg i rätt riktning SKALL ses som en seger och inget annat. Än en seger.

Sen kom jag på att min svenska fortfarande inte är gjord och att jag har tre labrapporter som hungrar. Men det löser sig som SIV.

RSS 2.0