Det börjar lacka mot jul


Tycker ni inte?

När början av hösten så är förbi kommer vi till den där hemska mellantiden som liksom inte tjänar någonting till, som saknar både mening och betydelse och som snart blir så där ångestfylld. Jag bara känner det komma. Oundvikligt står vi snart där, all sitter vi i samma bil.
     Jo men ta bara dagens datum som ett random exempel (can't believe I just said random). Det är idag den 13:e september. Om en månad för att vara på pricken exakt (i den här bloggen är man petnoga) är det den 13:e oktober och då mina vänner, då dröjer det inte länge tills det är november som knackar på dörren. Allt kommer att gå i en rasande fart, det kan jag lova.
     Det finns bara ett litet problem.
Problemet heter "när november väl är här så kommer tiden därpå, jämfört mot tiden innan, att gå så djävulskt långsamt". Och det bara för att november känner sig hatad. November vet om att ingen tycker om honom och därför vill han passa på att djävlas lite extra med folket. Han kan ju lika gärna passa på när det ändå inte är någon som tycker om honom. Han skulle aldrig kunna bli mer hatad än han redan är. Det är en omöjlighet.

November tänker att tåget bort mot att bli snäll redan har gått. Han missade det på grund av den marginella skillnaden mellan tågförarens klocka och hans egen Rolex-kopia från asiatländerna.

Så går det när man blivit placerad mellan oktober och jul. Det har november fått erfara under livets alla dagar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0