våffelkalas


Min finaste våffla med vispgrädde och färska jordgubbar! ♥


Recept (ca 8 våfflor)
   3 dl vetemjöl
   1 ½ dl grahamsmjöl
   2 tsk bakpulver
   1 tsk salt
   2 msk socker
   2 ½ dl mjölk eller filmjölk
   2 ägg
   75 g smör eller margarin

Smält smöret i en kastrull och låt det sedan svalna lite.
Blanda vetemjöl, grahamsmjöl, bakpulver, salt och socker i en bunke.
Tillsätt mjölken och äggen.
Rör till en jämn smet och blanda tillsist i det smälta smöret.
Grädda våfflorna i våffeljärn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0