Dagens filmtips!

Här kommer ett tips på en film som är hur bra som helst att kolla på när solen gassar som mest och allt du vill är bara att dra ner alla gardiner, krypa ner under täcket i mörkret och låtsas att det är vinter och kallt eftersom sommar, sol och bad är typ det värsta du vet. Och nej, du vill INTE va ute när det är fint väder.

Okej, självklart var texten här ovan ett stort skämt eftersom (nästan) alla i Sverige älskar sommar och sol och njuter av varenda minut av fint väder som vi kan få här i mörka, kalla Norden. Därför är det lite småförbjudet att titta på film på sommaren när vi borde vara ute och njuta av naturen. Men ibland kan det faktiskt vara riktigt mysigt att kolla på en bra film - även på sommaren - och det finns ju faktist dagar då det inte är fint väder för er som inte vågar ta steget fullt ut en vacker sommardag. 

Så, summan av kardemumman (älskar det uttrycket) är att då tycker jag ni ska kolla på den här filmen!

    
Filmen heter, som ni ser "Trångt i kistan" och som vanligt när filmer med engelsk titel får en svensk titel låter det urlöjligt - men låt er inte förskräckas av titeln för jag kan försäkra er om att filmen är hästlängder bättre än vad man skulle kunna tro. I alla fall för er som älskar den tvättäkta brittiska humorn. Och gör ni inte det så se filmen i alla fall för det är en riktigt rolig film som inte kräver särskilt mycket av sin tittare - du kan bara luta dig tillbaka och, ja.. skratta.

Kommentarer
Postat av: Favorit-Liza

Toppen, film går ner oavsett väder. Ska snarast möjligt försöka fixa filmen, tack för tips!

2008-06-27 @ 17:29:30
URL: http://www.metrobloggen.se/LizasFavoriter
Postat av: Susanna

Favorit-Liza: Det har du faktiskt rätt i! Hoppas du gillar filmen! :)

2008-06-27 @ 20:19:34
URL: http://susannnna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0